Med ønsket om at kombinere kage og kunst,

søger Andrea at tænke ud af boksen og kreere kager, der har sit helt eget unikke udtryk. Kager kan udføres i et hvilket som helst design, så det passer til enhver lejlighed. Kager kan fortælle præcis den historie vi ønsker.

En kage skal smage dejligt og have en dejlig konsistens. Men da smag og behag er forskellig, kan den indeholde mange forskellige smage. Du bestemmer selv.

Lille hjertekage

En mindre variant af den hvide hjertekage. Kagen er velegnet som bryllupskage. Den er overtrukket med fondant, og er dekoreret med hjerteformede macarons, friske bær og roser. Indholdet kan varieres efter smag.

Kage med irish cream likør

En kage anrettet i portions stykker, som egner sig til en buffet eller reception. Kagen består af browniebund, hindbærmousse og irish cream likørmousse. Den er dekoreret med ganache og amarena kirsebær.

Sølvbryllupskage

En meget smuk kage som kombinerer sølvbryllupstemaet med farver. Kagen er nøgen så alle lag i kagen kan ses. Den består af mandelbunde, hindbær, solbær og rabarbermousser m. chokoladestykker. Kagen er dekoreret med tulipaner af marcipan, blade, hjerter og fjer af chokolade, samt friske frugter og bær.

Festkage med marcipanovertræk

En flot kage med marcipanovertræk, dekoreret med chokoladeflammer, marcipanroser og friske bær. Indholdet kan varieres efter smag.

Mango og kirsebærkage

En frisk sommerkage med mango, lime, kirsebær og chokolade. Bladene er lavet af hvid chokolade indfarvet med grøn kakaosmørfarve.

Filurkatten

En sjov og kreativ temakage fra eventyret Alice i Eventyrland. Kagen er overtrukket med marcipan. indholdet kan varieres efter smag.

Den Gale Hattemager

En skøn temakage fra eventyret Alice i Eventyrland. kagen består af 3 kager stablet ovenpå hinanden, og den er overtrukket med marcipan. Skiltet er af hvid chokolade. Kagens indhold kan variere efter smag.

Blåbærkage med chokoladebånd

Kagen indeholder pistacienøddebund, chokolademousse, blåbærgele og blåbærmousse. Den er dekoreret med et bånd af marmoreret hvid og mørk chokolade, friske bær og roser.

Hindbær og solbærkage

En lækker kage med smagen af masser af bær. Kagen er dekoreret med macarons, marcipanroser og friske bær. Siv af chokolade er indfarvet med grøn kakaosmørfarve.

Påskekage med chokoladebånd

En gul påskekage med chokoladebånd på siden. Kagen består af en browniebund, mousser af passionsfugt og chokolade. Kagen er dekoreret med farvede chokolade æg, påskelijler af marcipan og blade af chokolade.

Påskekage

En gul kage med browniebund, passionsfrugt og chokolade, dekoreret med farvede chokolade æg, påskeliljer af marcipan og blade af chokolade.

Kagedekoration

Et nærbillede af kagedekorationen på en fastelavnskage. En halvmaske støbt i hvid chokolade indfarvet med rød kakaosmørfarve. Håndmalet med blå og guldfarvet konditormaling. Marcipanroser af 24 kronblade.